Qui som?

L’assemblea

Doctorands Diagonal va sorgir arran de l’increment de taxes en la matrícula del doctorat per part de la Generalitat, de 105 a 400€. L’aturada d’aquest increment fou la reivindicació que ens va mobilitzar i unir a molts, i que ens feu prendre consciència de col·lectiu vulnerable i precaritzat. Després d’aquesta lluita n’han sorgit (i n’arribaran) moltes més, fet que ens reafirma en la nostra voluntat d’unir-nos per millorar les condicions en les quals treballem.

Qui som

Doctorands Diagonal vol ser l’assemblea on tots els doctorands/es i investigadors/ del campus de diagonal (UB i UPC) puguem discutir i treballar les nostres reivindicacions, així com exposar les injustícies que patim. Doctorands Diagonal és un altaveu de denúncia però també de coordinació per a plantejar i discutir solucions que millorin la recerca en general i la situació dels investigadors/es en particular.

Totes i tots fem falta

Per tal de poder seguir treballant, és fonamental comptar amb la participació del major nombre possible de doctorands, i amb la màxima representació dels diferents departaments i centres de recerca de la UB i la UPC. Només així podrem tenir la seguretat que la nostra veu és la que ens representa a tots i a totes. Malgrat tenir situacions laborals diferents, tots formem part de la mateixa realitat: La de treballadors, remunerats o no, a qui consideren “estudiants”.

Implica’t!

A través del Google Groups de Doctorands Diagonal planifiquem les assemblees i organitzem les accions. Uniu-vos al grup (és obert) per poder-vos assabentar de les accions previstes; així com per opinar, proposar i participar activament.

Contacte

Mail de contacte: doctorandsdiagona A gmail.com

3 thoughts on “Qui som?

 1. Bones,

  m’estic informant que els últims dies els estudiants de la UAB s’estan movent per tal que els hi reintegrin els diners corresponents al Servei Específic de Suport a l’Apernentatge (70E de la matricula). El que m’agradaria saber és si estudiants de la UB s’estan movent, pel mateix tema o per d’altres respecte a la precarietat dels investigadors predoctorals. Jo estic fent la tesi amb una FPI al CSIC i també voldria saber si sabeu d’algun col·lectiu a nivell CSIC.

  Moltes gràcies,

  Laura.

   • Doncs avui és el dia per conèixer l’assemblea dels doctorands del campus de la diagonal (UB, UPC, centres del CSIC, del Parc…).

    Assemblea:
    Data: Divendres 15 de juny de 2012
    Hora: 14:00h
    Lloc: Pati de l’Enginy. ETSEIB (Industrials)

    Si no poguessis assistir-hi, aquí al blog o a la llista de correu hi podràs trobar tota la informació.

Els comentaris estan tancats.