ATENCIÓ: discussió model de governança de la universitat i de l’estatus de doctorand

El proper dimecres 6 de març celebrarem una assemblea extraordinària monotemàtica per discutir el model de governança de la universitat i l’estatus del doctorand i poder establir una visió clara com a assemblea.

DataDimecres 6 de març.

Hora: 14:00 h.

Lloc: Aula 201 de la Fac. de Química, UB.

 

(Calendari d’activitats)

Anuncis

3 thoughts on “ATENCIÓ: discussió model de governança de la universitat i de l’estatus de doctorand

 1. ME PARECE INCREÍBLE QUE NO HAYÁIS REACCIONADO EN EL ASUNTO DE LAS BEQUES ACTIVITATS ACADÈMIQUES AGAUR (GRAD)‏‏, TOMANDO EN CUENTA QUE SE TRATA DE UN DINERO QUE AGAUR ESTÁ REGALANDO POR MOTIVOS DESCONOCIDOS, YA QUE EL ÚNICO MERITO QUE VALE COMO CRITERIO ES LA NOTA MEDIA DE LOS ESTUDIOS, Y DA PENA VER LAS LISTAS DE CANDIDATOS DE ALGUNOS DEPARTAMENTOS. SI LA AYUDA SE DA PARA LA ACTIVIDAD DOCENTE, ENTONCES HAY QUE TOMAR EN CUENTA MUCHOS MÁS FACTORES QUE LA NOTA DE LA CARRERA, QUE YA FUE HACE AÑOS Y NO TIENE NADA QUE VER CON EL DOCTORADO NI LA DOCENCIA. CUANDO SE TRATA DE LA MODALIDAD B (BECAS PARA LOS ESTUDIANTES DE MÁSTER) LA SITUACIÓN ES AÚN MÁS VERGONZOSA, PQ NI SIQUIERA ESTÁN OBLIGADOS A IMPARTIR DOCENCIA, ES DECIR, SI TIENEN UN BUEN “PADRINO”, YA SE PUEDEN APUNTAR, HACER NADA Y OBTENER EN DINERO. SI A LA GENERALITAT LES SOBRA EL DINERO, PQ NO DEVOLVIERON PARTE DE LA MATRÍCULA A TODOS LOS DOCTORANDOS, YA QUE MUCHOS COBRAN MISERIAS O TRABAJAN SIN COBRAR Y EL IMPORTE DE LA MATRÍCULA VA SUBIENDO CADA AÑO. LOS QUE SÍ QUE COBRAN UN SUELDO Y TIENEN DERECHO A PARO SON LOS QUE PUEDEN OPTAR A LA BECA MODALIDAD A Y OBTENER UNA “AYUDITA” DE 1200€. ES VERGONZOSO Y MUESTRA COMO SE HACEN LAS COSAS EN LA UB Y EN LA GENERALITAT, Y PQ NOS VA COMO NOS VA EN EL PAÍS…

  • Hola Anna,
   des de DoctorandsDiagonal no hem acordat una postura al respecte. Pel que fa a l’associació D-Recerca (que engloba tots els doctorands i becaris de recerca de Catalunya) s’està enllestint un comunicat consensuat.

   Si vols que l’Assemblea de DoctorandsDiagonal ho discuteixi, hi pots participar tant via la llista de correu (vegi’s l’enllaç a la dreta de la pàgina) o venint a les assemblees.

   Finalment, per millorar interaccions futures, és més agradable de respondre als comentaris que no es fan cridant (en majúscules).

   • Gràcies per la teva resposta! No era mi intenció cridar, em vaig adonar a la meitat de l’escrit que tenia les majúscules posades i em feia mandra treure-les. Estaré pendent tant de la propera Assemblea de DoctorandsDiagonal com de la pàgina de D-recerca. Crec que algun tipus de protesta s’hauria de fer i que la convocatòria s’hauria de fer pública, en el sentit que tothom s’assabenti com es malbaraten els diners públics. La Generalitat no té diners per pagar els medicaments, però si per donar “ajudes” als que ja tenen una beca més alta que el sou d’un farmacèutic, per posar un exemple. No només els doctorands i estudiants que conec, sinó també molts dels professors opinen que aquestes beques de l’AGAUR són una vergonya sense explicació racional. Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s