Preparació enquesta a doctorands

(nova pestanya al blog: Enquesta doctorands)

Des de l’assemblea ens hem proposat fer una enquesta als estudiants de doctorat del campus diagonal (facultats i escoles de la UB i la UPC i també els centres del CSIC, i que es podria estendre als altres campus de la UB i la UPC).  L’enquesta ha de servir-nos per conèixer els diferents casos en que els doctorands realitzem la nostra feina. Hi volem incloure preguntes referents a la remuneració, a les condicions de treball, a la relació amb el grup de recerca en el que es treballa i amb el director de tesi així com a la docència que impartim.

Els resultats seran una molt bona eina per analitzar els problemes comuns als que ens enfrontem com a doctorands de manera que podrem orientar la nostra feina, ja sigui des de l’assemblea o des dels nostres representants als claustres de la UB i la UPC, per solucionar-los.

Ens hem donat unes quatre setmanes de marge per preparar el qüestionari. Seguint el link trobareu el document amb les preguntes proposades per l’enquesta a doctorands. Podeu donar-hi un cop d’ull i afegir-hi els temes o preguntes concretes que us agradaria respondre.

Per seguir totes les novetats al respecte hem afegit una nova pestanya al blog: Enquesta doctorands.

One thought on “Preparació enquesta a doctorands

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s