Acte de presentació de la candidatura. Dimecres 25, 11:30h

(Spanish and English versions below)

Us convidem a l’acte de presentació de la candidatura que durem a terme el proper dimecres 25 d’abril a les 11:30h a l’aula 9 de l’aulari de la Facultat de Biologia (L3-Palau Reial).

Allà ens podreu conèixer i fer-nos arribar les vostres inquietuds i propostes per millorar el dia a dia dels doctorands. L’acte inclourà un ampli torn obert per a poder debatre i incloure el conjunt de reivindicacions del nostre col·lectiu.

Us hi esperem!

(Spanish version, English version below)

Us invitamos al acto de presentación de la candidatura que llevaremos a cabo el próximo miércoles 25 de abril a las 11h30 en el aula 9 del aulario de la Facultad de Biología.

Allí nos podréis conocer y hacernos llegar vuestras inquietudes y propuestas para mejorar el día a día de los doctorandos. El acto incluirá un amplio turno abierto para poder debatir e incluir el conjunto de reivindicaciones de nuestro colectivo.

(English version)

As a direct consequence of our belief in open, democratic participation, we have organized an official presentation of our programme next Wednesday, April the 25th at room number 9 of the class-room area in the Faculty of Biology (L3-Palau Reial). We strongly encourage you to come along (and invite your colleagues) so we can discuss together any ideas the present programme may inspire you.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s