Nova assemblea i dos nous apartats a la web (temporals)

En la darrera assemblea feta dijous 12 d’Abril a la facultat de física s’han acordat alguns temes referents al present blog:

– El blog s’usarà com a eina de comunicació i organització de l’assemblea, en conseqüència aquí s’hi penjaran les actes de les assemblees així com els documents de treball (en format definitiu).

– Hem acordat actualitzar els diferents apartats per a que reflexin la realitat de la reactivació de l’assemblea.

– Les diferents actes i documents es penjaran a un compte Dropbox de l’assemblea, d’accés públic i a l’abast de tot (al capdavall, la llista de correu és oberta i pública).

– FInalment (i temporalment) degut a que estem en un procés de votació del nostre logo sumarem una secció on podreu votar per al que us agradi més amb totes les propostes rebudes. També degut a les eleccions claustrals a la UB, afegirem una nova secció on podeu fer propostes per al nostre programa electoral d’aquesta legislatura. Participa-hi a la secció “programa electoral”.

 

Per més detalls referir-se a l’acte de la reunió. Finalment us notifiquem que tenim una propera assemblea la setmana entrant, així com anunciar que properament convocarem al nostre acte de campanya electoral per a les mencionades eleccions claustrals de la UB que se celebren a finals del mes d’Abril.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s