Bloc de Doctorands Diagonal

El moviment

Doctorands Diagonal ha sorgit arran de l’increment de taxes en la matrícula del doctorat per part de la Generalitat, de 105 a 400€. L’aturada d’aquest increment ha estat la reivindicació que ens ha mobilitzat i unit a molts, i que ens ha fet prendre consciència de col·lectiu vulnerable i precaritzat.

Ara, aquest tema està més calmat, i s’ha vist que hi ha molts més fronts oberts pels quals cal seguir lluitant: retallada del 5% del sou, reforma dels estudis del doctorat, etc. I en tot això estem segurs que tots i totes hi tenim molt a dir.

Qui som

Doctorands Diagonal és el resultat de les assembles que espontàniament es van començar a organitzar entre les facultats de Física i Biologia arran de l’augment de les matrícules. La majoria d’accions que hem dut a terme fins ara han estat destinades al Campus Diagonal. Tanmateix, també estem portant la iniciativa a nivell UB, ja que la resta de facultats no estan actives.

Totes i tots fem falta

Per tal de poder seguir treballant, és fonamental poder comptar amb la participació del major nombre possible de doctorands, i amb la màxima representació dels diferents departaments i centres de recerca de la UB. Només així podrem tenir la seguretat que la nostra veu és la que ens representa a tots i a totes.

Implica’t!

A través del Google Groups de Doctorands Diagonal planifiquem les assemblees i organitzem les accions. Uniu-vos al grup per poder-vos assabentar de les accions previstes; així com per opinar, proposar i participar activament.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s